Κροκόδειλος 4,5 μέτρων απολαμβάνει… τον περίπατό του σε γήπεδο γκολφ και προκαλεί πανικό

Πανικό προκάλεσε ένας κροκόδειλος σε γήπεδο γκολφ στο Κανκούν του Μεξικό, όταν βγήκε να απολαύσει έναν… περίπατο.

Ο κροκόδειλος, που είχε μήκος 4,5 μέτρων, εμφανίστηκε στο γήπεδο περπατώντας χαλαρά και ήρεμα, ενώ Αμερικανοί τουρίστες βιντεοσκόπησαν τη στιγμή. Η Στέισι και ο Ράιαν Μούλερ βρίσκονταν στο όχημά τους με το οποίο μετακινούνταν στο γήπεδο του γκολφ.

Η γυναίκα άρχισε αμέσως να καταγράφει στο κινητό της τον χαλαρό περίπατο του ερπετού, ενώ ο άνδρας της την προέτρεψε να “ζουμάρει”. Καθώς ο κροκόδειλος πλησίασε η γυναίκα του ζήτησε να οδηγήσει μακριά γιατί φοβήθηκε.

Το ζευγάρι έπαιζε γκολφ με φίλους από την Αριζόνα όταν οι τέσσερίς τους είχαν αυτήν την απρόσμενη… συνάντηση. Οι φίλοι των τεσσάρων τους σοκαρίστηκαν όταν είδαν τα βίντεο στα social media, ενώ άλλοι πιο ψύχραιμοι, σχολίασαν χιουμοριστικά.

Οι κροκόδειλοι θεωρούνται πιο επιθετικοί απ’ ό,τι οι αλιγάτορες, που δεν είναι τόσο μεγάλοι και επιτίθενται μόνο όταν προκαλούνται, ενώ αναζητούν θήραμα μικρότερο από τους ίδιους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.