Άνδρας 60 ετών έχει 516 τατουάζ και piercings σε όλο του το σώμα (φωτό)

Για τον 60χρονο Ρολφ Μπάκολζ, τα τατουάζ είναι ένας τρόπος ζωής. Και σύμφωνα με τα Γκίνες, κατέχει πλέον το ρεκόρ για τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος με 516 τατουάζ και piercings.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων UPI, δεν ήθελε πάντα να ξεχωρίζει για τα τατουάζ του. Το πρώτο του τατουάζ το «χτύπησε» αργά στη ζωή του, σε ηλικία 40 ετών και σταδιακά εθίστηκε σε αυτήν την τέχνη και άρχισε να πειραματίζεται περισσότερο.

Τώρα, 20 χρόνια μετά το πρώτο του τατουάζ, ο Ρολφ έχει κάνει ρεκόρ στις τροποποιήσεις σώματος με 453 piercings -εκ των οποίων τα 158 βρίσκονται μόνο στα χείλη του- τατουάζ και δύο υποδερμικά εμφυτεύματα που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού του σαν ένα ζευγάρι κεράτων.

 

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ο διάβολος. Αλλά δεν πιστεύω στον διάβολο» λέει ο ίδιος.

Ο Ρολφ τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του κόσμου το 2010 όταν αναγνωρίστηκε από τα ρεκόρ Γκίνες ως ο άνδρας με τις περισσότερες τροποποιήσεις στο σώμα του. Περίπου το 90% του σώματός του είναι καλυμμένο με τατουάζ, καθώς και τα μάτια του.

Και αυτό δεν είναι το πιο σοκαριστικό. Ο 60χρονος έχει κάνει piercings ακόμη και στο πέος του και συγκεκριμένα… 278! Όπως δηλώνει, δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την σεξουαλική του ζωή.

 

«Αν είχα θέματα, θα τα είχα αφαιρέσει καιρό πριν».

Αν και οι ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή του μπορεί να σοκάρουν τους περισσότερους, ο Ρολφ λέει πως δεν είναι σπουδαία υπόθεση για τον ίδιο.

«Οι αλλαγές υπάρχουν μόνο στο σώμα μου. Είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο».

Μάλιστα δεν λέει να σταματήσει και δηλώνει πως εξετάζει νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να τροποποιήσει το σώμα του μελλοντικά.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.