Η επιστήμη «μίλησε» – Αυτό είναι το σχήμα που έχει το «τέλειο» γυναικείο στήθος

Η επιστήμη «μίλησε» - Αυτό είναι το σχήμα που έχει το «τέλειο» γυναικείο στήθος

Η επιστήμη «μίλησε» – Αυτό είναι το σχήμα που έχει το «τέλειο» γυναικείο στήθος

Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση που έκαναν στην επιστημονική επιθεώρηση Plastic and Reconstructive Surgery, επιστήμονες πραγματοποίησαν μια νέα έρευνα σχετικά με το ποιο είναι το τέλειο σχήμα του γυναικείου στήθους.

Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.315 άνθρωποι (άντρες, γυναίκες και πλαστικοί χειρουργοί) οι οποίοι μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες γυναικείου στήθους, επέλεξε ο καθένας τους εκείνο το σχήμα που θεωρούσε “ιδανικό”.

Το «τέλειο» γυναικείο στήθος έχει αναλογία 55/45

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτό το σχήμα προσδιορίζεται από τον λόγο 55/45. Αυτό σημαίνει ότι το τέλειο γυναικείο στήθος είναι εκείνο στο οποίο το 55% του συνολικού του όγκου βρίσκεται κάτω από το όριο της θηλής και το υπόλοιπο 45% βρίσκεται πάνω από τη νοητή αυτή διαχωριστική γραμμή.

Και προτού υποβάλετε ενστάσεις, ως προς τη χρησιμότητα της έρευνας, εφόσον το πόσο όμορφο είναι το ανθρώπινο σώμα ή ένα μέρος του είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό στον καθένα, λάβετε υπόψη σας ότι σκοπός της έρευνας ήταν να βοηθηθούν οι πλαστικοί χειρουργοί σε όλο τον κόσμο, ώστε να προτείνουν λύσεις στις γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν σχήμα και μέγεθος στο στήθος τους.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των αντρών, ακόμα και στις περιπτώσεις που ένα γυναικείο στήθος είχε ακριβώς αυτές τις αναλογίες, αλλά μετά από χειρουργική επέμβαση, οι άντρες απάντησαν στην πλειοψηφία τους ότι θα προτιμούσαν ένα “φυσικό” στήθος και ας μην είχε τις “τέλειες” αναλογίες.

Η επιστήμη «μίλησε» – Αυτό είναι το σχήμα που έχει το «τέλειο» γυναικείο στήθος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.