Κακά μαντάτα για την ανθρωπότητα!Κίνδυνος παγκόσμιας σύρραξης!

Ερχονται θλιβερές καταστάσεις για την ανθρωπότητα στην σκιά των εξελίξεων στην Συρία. Που περιέργως, δεν χαίρουν της δημοσιότητας που θα έπρεπε από τα ντόπια μέσα.

Πριν από λίγο στη σύνοδο των ηνωμένων εθνών, ο ηγέτης του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, παρουσίασε φωτογραφίες από σημείο στο Ιράν που υποστηρίζει ότι αποτελεί το μυστικό πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας. Η εξέλιξη αυτή είναι άκρως ανησυχητική, γιατί προϊδεάζει παγκόσμια σύρραξη. Εάν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν, χτύπα στην ουσία την συμμαχία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας και Ιράν. Με απρόβλεπτες συνέπειες. Όλο αυτό βέβαια Ταυτίζεται με τις ραγδαίες εξελίξεις στην Συρία, τις οποίες περιέργως τα ελληνικά μέσα αρνούνται να καλύψουν.

Άμεση απάντηση της Τεχεράνης στον Νετανιάχου μετά την αποκάλυψη της μυστικής πυρηνικής βάσης

Στα άκρα πλέον η κατάσταση. Πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση του το Ιράν απάντησε στις καταγγελίες Νετανιάχου για την μυστική πυρηνική βάση του Ιράν, λέγοντας ότι το Ισραήλ θα μετανιώσει πικρά εάν τολμήσει να επιτεθεί είτε στο Ιράν, είτε στην Συρία, είτε σε άλλον σύμμαχό τους.

Τα πράγματα έρχονται σε οριακή κατάσταση. Η συμμαχία της Τουρκίας με το Ιράν προκαλεί ανάφλεξη σε όλη την περιοχή, διότι πλέον ο αγωγός πετρελαίου του Ιράν μπορεί να περάσει μέχρι τη Μεσόγειο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.