Χάος σε Ντουμπάι και Εμιράτα από την κακοκαιρία, ποτάμια λάσπης οι δρόμοι, ακυρώθηκαν δεκάδες πτήσεις

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η καταιγίδα που χτύπησε τα ξημερώματα της Παρασκευής το Ντουμπάι αλλά και το Αμπού Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στο εμιράτο της Σάρτζα πλημμύρισε μία από τις βασικές οδικές αρτηρίες και οι περαστικοί κυκλοφορούσαν χωρίς παπούτσια.

Οι Αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να παραμείνουν στις κατοικίες τους και να βγουν μόνο αν υπάρχει «απόλυτη ανάγκη» για μετακίνηση.

🌟 Heavy Rain in Dubai 🌧 Dubai Street Flooded 2025 #vlog #malarkarthick #dubai #rain #trending #uae

Οι Αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να παραμείνουν στις κατοικίες τους και να βγουν μόνο αν υπάρχει «απόλυτη ανάγκη» για μετακίνηση.

Παρόμοιες εικόνες είχε δει η χώρα τον Απρίλιο του 2024, όταν είχαν ακυρωθεί πάνω από 2.000 πτήσεις στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα πλέον πολυσύχναστα στον κόσμο. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τότε.
Εν τω μεταξύ, η αεροπορική εταιρεία Emirates ακύρωσε τουλάχιστον 13 πτήσεις από το Ντουμπάι, ενώ δεκάδες άλλες καθυστέρησαν.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.