Το μακελειό στο Κασμίρ κατέγραψε τουρίστας που έκανε zipline

Διακρίνονται άνθρωποι να πέφτουν χτυπημένοι από σφαίρες

Την φονική επίθεση στο Κασμίρ, όπου σκοτώθηκαν 26 άνθρωποι, κατέγραψε 36χρονος τουρίστας την ώρα που έκανε zip line.

Πρόκειται για τον Ρούσι Μπατ, στο βίντεο του οποίου ακούγονται πυροβολισμοί ενώ διακρίνονται άτομα να πέφτουν, τραυματισμένα ή νεκρά από τα πυρά.

 

Μιλώντας στην Indian Express, ο 36χρονος ανέφερε:

«Αρχικά δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Μόνο όταν είδα τέσσερα με πέντε άτομα να πέφτουν από τα πυρά, αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για επίθεση. Οι πρώτοι πυροβολισμοί δεν μου φάνηκαν ανησυχητικοί, αλλά στη συνέχεια έγινε ξεκάθαρο πως ήταν τρομοκρατικό χτύπημα».

Πρόσθεσε πως, φτάνοντας στο τέλος της διαδρομής, άκουσε τη γυναίκα του και τον γιο του να φωνάζουν έντρομοι. Τότε του είπε η σύζυγός του ότι δύο άνθρωποι εκτελέστηκαν επί τόπου, όταν οι δράστες τους ρώτησαν ποια είναι η θρησκεία τους.

Η οικογένεια αναζήτησε αρχικά καταφύγιο μέχρι να σταματήσουν οι πυροβολισμοί και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει από το σημείο.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.