Ο Biden «τάιζε» τα Associated Press, New York Times και Politico με εκατομμύρια – Τα ξηλώνει όλα ο Elon Musk

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα συνέλθουν ποτέ από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το Associated Press, τους New York Times και το Politico
Ένας ελεύθερος και ανεξάρτητος Τύπος είναι απολύτως απαραίτητος.
Στην πραγματικότητα, ο Thomas Jefferson προειδοποίησε κάποτε ότι «η ελευθερία μας εξαρτάται από την ελευθερία του Τύπου και αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί χωρίς να χαθεί».
Δυστυχώς, όμως, οι ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι μερικά από τα πιο εξέχοντα μέσα ενημέρωσης τους έλαβαν τεράστια χρηματικά ποσά από την κυβέρνηση.
Οι New York Times, το Politico και το Associated Press πήραν τεράστια ποσά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Biden και δεν είναι τυχαίο ότι η κάλυψη της κυβέρνησης του ήταν εξαιρετικά ευνοϊκή.
Πρόκειται για ένα σκάνδαλο επικών διαστάσεων και δεν υπάρχει περίπτωση αυτά τα μέσα ενημέρωσης να ανακάμψουν ποτέ από αυτό, επειδή η αξιοπιστία τους έχει χαθεί εντελώς.
Αυτό που συμβαίνει στο Politico είναι ιδιαίτερα εξωφρενικό.
1_170.png
Υποτίθεται ότι είναι μια ανεξάρτητη οντότητα μέσων ενημέρωσης, αλλά έχει λάβει εκατομμύρια από τα φορολογικά έσοδα.
Μάλιστα, μόνο από την USAID έχει λάβει περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια.
Αλλά αυτά τα χρήματα από την USAID είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Συνολικά, το Politico έχει λάβει περισσότερα από 34 εκατομμύρια δολάρια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Αυτό είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.
2_150.png
Το Politico έχει μια επιλογή συνδρομής που ονομάζεται Politico Pro και κοστίζει περίπου 10 δολάρια ετησίως.
Για κάποιο λόγο, ένα σωρό κρατικές υπηρεσίες πλήρωναν τεράστια ποσά χρημάτων για τέτοιες γελοίες συνδρομές.
Η κυβέρνηση Biden ήταν σίγουρα πολύ καλή με το Politico.
3_89.png
Υποτίθεται ότι πρέπει να πιστεύουμε ότι ήταν απλώς «σύμπτωση» ότι το Politico ήταν επίσης πολύ καλό με την κυβέρνηση Biden;

Οι «επιτυχίες» του Politico

Επομένως όλα πλέον εξηγούνται.
Ήταν το Politico που έκανε ελιγμούς για να απαγορευτεί η ιστορία του φορητού υπολογιστή Hunter και να λογοκριθούν όλοι όσοι το συζητούσαν.
Το Politico διακίνησε την παράνομη διαρροή του Ανωτάτου Δικαστηρίου που οδήγησε στη σχεδόν δολοφονία χαρακτήρα πολλών δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Πρόκειται για αχαλίνωτη διαφθορά.
4_49.png
Τα ξηλώνει όλα το DOGE

Όλα έχουν αποκαλυφθεί από την ομάδα του DOGE, του Elon Musk, που εργάζεται για τον τερματισμό όλων των πληρωμών προς το Politico αυτή τη στιγμή…
Η Karoline Leavitt μιλάει για την USAID που ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων που δαπανώνται για συνδρομές στο Politico.
“Η ομάδα του DOGE εργάζεται για την ακύρωση αυτών των πληρωμών τώρα.”
Είναι ενδιαφέρον ότι τα στελέχη της Politico «δεν πληρώθηκαν για την τελευταία περίοδο αποδοχών»…
Το προσωπικό του Politico δεν πληρώθηκε για την τελευταία περίοδο αμοιβής.
Φυσικά το Politico δεν είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης που έχει κατακλυστεί με μετρητά.
Αποδεικνύεται ότι το «ανεξάρτητο» Associated Press έχει επίσης λάβει εκατομμύρια δολάρια.

5_31.png
Πώς μπορεί οποιοσδήποτε οργανισμός που έχει αντλήσει 19,5 εκατομμύρια δολάρια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ισχυριστεί ότι είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος;
Κάποιος πρέπει πραγματικά να κάνει αυτή την ερώτηση στο Associated Press.
Αλλά τουλάχιστον το Associated Press δεν ήταν τόσο μεγάλος παραβάτης όσο οι New York Times.
Η πιο σημαντική εφημερίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει λάβει «δεκάδες εκατομμύρια δολάρια μόλις τα τελευταία 5 χρόνια».
Οι δημοσιογράφοι των New York Times προσποιούνται ότι είναι «δημοσιογράφοι», αλλά τελικά είναι απλώς φερέφωνα προπαγάνδας.
Μπορεί να μην σας εκπλήσσει όταν μάθετε ότι το Reuters είναι επίσης διεφθαρμένο.
Μάλιστα, μόλις αποκαλύφθηκε ότι τους ανατέθηκε μια πολύ μεγάλη κρατική σύμβαση για την «Ενεργή Κοινωνική Μηχανική Άμυνας» και την «Κοινωνική Απάτη μεγάλης κλίμακας».

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.