Τραμπ: Τηγανίζει πατάτες και εξυπηρετεί πελάτες σε φαστ φουντ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα δυνατά του βάζει στον προεκλογική κούρσα για τον Λευκό Οίκο ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ που αποφάσισε να γίνει για λίγο υπάλληλος σε φαστ φουντ της Πενσυλβάνια.

Με ποδιά και κόκκινη γραβάτα ο πρώην πρόεδρος τηγάνισε πατάτες και εξυπηρετούσε πελάτες με τις παραγγελίες τους μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να «εργαστεί» ως υπάλληλος μετά τον ισχυρισμό της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις ότι εργάστηκε στο ίδιο φαστ φουντ την δεκαετία του 1980.«Ήδη έχω εργαστεί 15 λεπτά παραπάνω από την Κάμαλα», είπε ο Τραμπ, που αμφισβητεί ότι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει εργαστεί στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Όπως ήταν φυσικό φανατικοί οπαδοί του έκαναν ουρές με το αυτοκίνητο προκειμένου να τους εξυπηρετήσει ο πρώην Πρόεδρος. «Θα πάρω απλά ό,τι μου δώσει εκείνος», είπε ένας άνδρας.

«Τον αγαπώ ή τον μισώ, απλά νιώθω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπω αυτή τη στιγμή στην ιστορία. Είναι μια πραγματικά χαλαρή στιγμή, αλλά προφανώς τον υποστηρίζω», είπε στην εφημερίδα The Post η 33χρονη Κέιτλιν Χάνλο κομμώτρια που φορούσε ροζ καπέλο με το σύνθημα της καμπάνιας Τραμπ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.