Λίαμ Πέιν: «Συμπεριφερόταν περίεργα και με πολλή ένταση» – Τι λέει η Αστυνομία για τις συνθήκες θανάτου του διάσημου τραγουδιστή

Περίεργα και με πολλή ένταση συμπεριφερόταν ο Λίαμ Πέιν που χρειάστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του συνοδευόμενος λίγο πριν πέσει από τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Αυτό ισχυρίζεται ένας εργαζόμενος στην επιχείρηση, ενώ οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι έλαβαν κλήση για περιστατικό που έκανε λόγο για άνδρα που συμπεριφερόταν επιθετικά ίσως λόγω χρήσης ουσιών ή κατανάλωσης αλκοόλ. Όπως αναφέρουν, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα τοπική ώρα άκουσαν έναν μεγάλο θόρυβο και στη συνέχεια εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του τραγουδιστή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο 31χρόνος Πέιν ήταν πολύ επιθετικός στο λόμπι του ξενοδοχείου και μάλιστα έσπασε το λαπ τοπ του

Δείτε σχετικό βίντεο

Η αστυνομία είχε λάβει κλήση από έναν εργαζόμενο στο ξενοδοχείο που ζητούσε επειγόντως βοήθεια με έναν μεθυσμένο επισκέπτη, σύμφωνα με ηχητικά στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση που ελήφθη από το Υπουργείο Ασφαλείας του Μπουένος Άιρες.

«Όταν έχει τις αισθήσεις του, καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο και χρειαζόμαστε να στείλεις κάποιον», είπε ο εργαζόμενος.

Ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Alberto Crescenti είπε ότι ο Liam υπέστη «πολύ σοβαρά τραύματα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μια εσωτερική αυλή». «Επαληθεύσαμε την ταυτότητά του χρησιμοποιώντας το διαβατήριο που είχε», είπε.

Ο κ. Crescenti είπε στην αργεντίνικη εφημερίδα Clarin ότι «η ομάδα είδε ότι είχε ένα εμφανές κάταγμα στη βάση του κρανίου».

Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νεκροτομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Μη επαληθευμένες φωτογραφίες

Από την ώρα εκείνη εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο μη επαληθευμένες φωτογραφίες που ισχυρίζονται ότι ήταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου του Liam εντελώς σκουπίδια με μια εικόνα που δείχνει μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης.

Χθες το βράδυ δακρυσμένοι θαυμαστές αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον καθώς συγκεντρώθηκαν και άναψαν κεριά έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε η σορός του Liam.

Μια γυναίκα μπορούσε να δει να κάθεται στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατά της.

Το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές στην Αργεντινή «σχετικά με αναφορές για το θάνατο ενός Βρετανού».

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Dermot O’Leary είπε ότι ο θάνατος του Liam ήταν τα «χειρότερα νέα» όταν απέτισε φόρο τιμής στο αστέρι χθες το βράδυ.

Δίπλα σε μια φωτογραφία του O’Leary και του Payne που στέκονται μαζί στη σκηνή, έγραψε στο Instagram: «Τα χειρότερα νέα. Τον θυμάμαι ως 14χρονο να πηγαίνει στην ακρόαση στο X Factor και να μας ξετρυπώνει τραγουδώντας τον Sinatra. Απλώς του άρεσε να τραγουδάει.

«Ήταν πάντα χαρούμενος, είχε χρόνο για όλους, ευγενικός, ευγνώμων και ήταν πάντα ταπεινός».

Δείτε βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές

Συγκινητικές στιγμές του Λίαμ Πέιν, στο live του Niall Horan λίγες μέρες πριν το τραγικό τέλος

Μόλις λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρός, ο Λίαμ Πέιν συμμετείχε σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής του, καθώς παρευρέθηκε στη συναυλία του πρώην συνεργάτη του στους One Direction, Niall Horan, στην Αργεντινή.

Ένα βίντεο που προκαλεί συγκίνηση, δείχνει τον Πέιν να τραγουδά και να χορεύει στο πλευρό της συντρόφου του, Κέιτ Κάσιντι, κατά τη διάρκεια του live, δείχνοντας να βρίσκεται σε ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.

Ο 31χρονος φαίνεται χαρούμενος, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τρυφερά την Κέιτ, ενώ εκείνη ακουμπά απαλά στο πλευρό του. Το ζευγάρι παρακολουθεί μαζί τη συναυλία, ενώ ο Πέιν κινεί ρυθμικά το χέρι του, τραγουδώντας με ενθουσιασμό.


Ο Λίαμ είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Niall Horan, αποκαλύπτοντας στους θαυμαστές του πως «ήθελε να τακτοποιήσει μερικά πράγματα» με τον πρώην συνεργάτη του. «Δεν υπάρχει καμία αρνητική διάθεση, απλά χρειάζεται να μιλήσουμε», είχε γράψει σε ανάρτηση του, ενθουσιασμένος για την επανένωση με τον παλιό του φίλο.

Στη συναυλία, ο Πέιν μοιράστηκε πολλές στιγμές με τους θαυμαστές του μέσω Snapchat, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από την εμπειρία του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να δω τον Niall στη συναυλία», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του, συνοδευόμενη από μία καρδιά emoji. Σε άλλη ανάρτηση, με τον ίδιο και τον Horan, έγραψε «Επανενωθήκαμε».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Λίαμ παρακολούθησε ενθουσιασμένος την εκτέλεση του τραγουδιού «Stockholm Syndrome» από τον Niall, ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του κοινού από την εποχή των One Direction. Η ενέργεια και η χαρά που εξέπεμπε ο Πέιν ήταν εμφανείς καθώς απολάμβανε τη στιγμή, υποστηρίζοντας τον πρώην συνεργάτη του σε μία τόσο σημαντική συναυλία.

Δυστυχώς, λίγες ημέρες μετά, ο κόσμος συγκλονίστηκε από την είδηση του τραγικού του θανάτου, που προήλθε από πτώση από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες, βυθίζοντας τους θαυμαστές του και ολόκληρη τη μουσική κοινότητα σε πένθος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.