Τουρκία: Θερμό επεισόδιο στα σύνορα με την Συρία

Θερμό επεισόδιο σημειώνεται αυτή την ώρα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δύο βλήματα όλμου έπεσαν στη ναρκοθετημένη περιοχή των συνόρων κοντά στην τουρκική πόλη Κίλις και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανταποδίδουν με μπαράζ πυρών πυροβολικού.

Στην περιοχή έχει ξεσπάσει πυρκαγιά.

 

 

Σύμφωνα με το syriahr.com ένας αξιωματικός υπολοχαγός του καθεστώτος σκοτώθηκε και ένα μέλος της ομάδας του τραυματίστηκε, ενώ ένα μέλος των δυνάμεων «κομάντος» των SDF σκοτώθηκε όπως και ένας πολίτης, ως αποτέλεσμα των εντατικών βομβαρδισμών πυροβολικού που πραγματοποίησαν σήμερα οι τουρκικές δυνάμεις και οι πληρεξούσιοι τους, στο χωριό Arab Hasan στην ύπαιθρο Manbij, ανατολικά του Χαλεπίου.

Χθες, ένα μέλος του Στρατιωτικού Συμβουλίου Manbij σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό πυροβολικού που πραγματοποίησαν οι τουρκικές δυνάμεις στα χωριά Al-Jat, Aoun Al-Dadat και Arab Hasan στην ύπαιθρο Manbij, στο ανατολικό Χαλέπι, εντός των περιοχών που ελέγχονται από το «Στρατιωτικό Συμβούλιο Manbij».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.