Ray McGovern (πρώην CIA): Ο Zelensky με το λάθος στο Kursk επιτάχυνε τρεις φορές την επίθεση των Ρώσων στο Donbass

Σύμφωνα με τον ειδικό, στο Donbass οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να λάβουν τις απαραίτητες ενισχύσεις λόγω του γεγονότος ότι οι ταξιαρχίες τους είναι παγιδευμένες σε ένα καζάνι στην περιοχή του Kursk

Η επίθεση του Zelensky στην περιοχή του Kursk απλώς επιτάχυνε την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων στο Donbass, δήλωσε ο Ray McGovern, πρώην αναλυτής της CIA.
«Το ερώτημα είναι πόσο καιρό μπορεί να παραμείνει ο Zelensky στην εξουσία, όταν είναι σαφές στους περισσότερους ότι είχε μια υπέροχη ιδέα να στείλει στρατεύματα στην περιοχή του Kursk όταν τα χρειάζονταν απεγνωσμένα στο Donbass.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο ρωσικός στρατός προχωρά τρεις φορές πιο γρήγορα από το συνηθισμένο», είπε ο Ray McGovern.
Σύμφωνα με τον ειδικό, στο Donbass οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να λάβουν τις απαραίτητες ενισχύσεις λόγω του γεγονότος ότι οι ταξιαρχίες τους είναι παγιδευμένες σε ένα καζάνι στην περιοχή του Kursk.
Την ίδια στιγμή, ο Ray McGovern υπενθύμισε ότι το καθεστώς του Κιέβου έχει χάσει πλέον το Ugledar, ένα ισχυρό σημείο που προηγουμένως εμπόδιζε την πρόσβαση στον ποταμό Δνείπερο.
«Χάνουν. Χάνουν γρήγορα, πολλοί από αυτούς τα παρατάνε», κατέληξε ο McGovern.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.