Σκηνές απείρου κάλλους στην Κίνα: Έκρηξη αγωγού αποχέτευσης «λούζει» πεζούς και οχήματα – Βίντεο με το «κατακλυσμιαίο σιντριβάνι»

Ένα ασυνήθιστο και άκρως αηδιαστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Νανίνγκ, στην περιοχή Γκουανγκσί της νότιας Κίνας, όταν ένας αγωγός αποχέτευσης εξερράγη, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν λύματα σε ύψος πάνω από 10 μέτρα, δημιουργώντας μια… «ηφαιστειακή έκρηξη περιττωμάτων».

Οι περαστικοί και τα οχήματα που βρίσκονταν στο σημείο βρέθηκαν αιφνιδιασμένοι, καθώς η καφέ-πορτοκαλί μάζα εκτοξεύτηκε στον αέρα και «έλουσε» τον δρόμο και τα παρακείμενα οχήματα, σε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά δυστυχώς με… οσμή πραγματικότητας. Η έκρηξη συνέβη γύρω στις 11 το πρωί, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, σε έναν δρόμο που βρισκόταν υπό κατασκευή κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Αυτοκίνητα που κινούνταν στο δρόμο έγιναν άθελά τους θεατές και… θύματα ταυτόχρονα, καθώς τα παρμπρίζ τους γέμισαν με ανεπιθύμητα «σχέδια», που καμία σχέση δεν έχουν με τις ρομαντικές σταγόνες της βροχής. Ορισμένοι πεζοί, που είχαν την ατυχία να βρίσκονται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, βρέθηκαν να κάνουν ένα «μπάνιο» που σίγουρα δεν υπήρχε στο πρόγραμμά τους.

Το σοκαριστικό γεγονός καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας (CCTV), όπου φαίνεται καθαρά η στιγμή που τα ανθρώπινα απόβλητα εκτινάσσονται στον ουρανό σαν ένα «σιντριβάνι». Ένας οδηγός, σε κατάσταση σοκ, φέρεται να παραπονέθηκε: «Έχω λουστεί με περιττώματα, το αυτοκίνητό μου έχει γίνει κίτρινο. Έχει καταστραφεί».


Η ισχύς της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλη που ακόμη και ένας εκσκαφέας αναποδογυρίστηκε στο εργοτάξιο, με αποτέλεσμα το σημείο να μοιάζει σαν πεδίο μάχης.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό. Ωστόσο, αρκετά οχήματα υπέστησαν ζημιές εξαιτίας της αιφνίδιας έκρηξης, ενώ οι ανυποψίαστοι πεζοί που περπατούσαν στην περιοχή κατέληξαν να είναι καλυμμένοι από περιττώματα από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που αναφέρει η Daily Mail, η έκρηξη προκλήθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών που διεξαγόταν για την τοποθέτηση των αποχετευτικών σωλήνων. Αμέσως μετά το συμβάν, αρμόδια συνεργεία καθαρισμού βρέθηκαν στο σημείο για να ξεκινήσουν μια εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού του δρόμου και των οχημάτων.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της έκρηξης, με στόχο να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Ένας κάτοικος της περιοχής, σχολιάζοντας το απίστευτο συμβάν, ανέφερε: «Μπορείς σχεδόν να μυρίσεις αυτό το βίντεο».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.