Ντόναλντ Τραμπ: Η ρητορική Μπάιντεν και Χάρις όπλισε τον δράστη – Θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η «ρητορική» του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις είναι αυτή που προκαλεί τους πυροβολισμούς εναντίον του, λίγες ώρες μετά τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του από τον Ιούλιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είπε ότι ο ύποπτος «πίστευε τη ρητορική του Μπάιντεν και της Χάρις και ενήργησε σύμφωνα με αυτήν». «Η ρητορική τους προκαλεί τους πυροβολισμούς εναντίον μου. Εγώ είμαι αυτός που πρόκειται να σώσει τη χώρα, και αυτοί είναι που καταστρέφουν τη χώρα – τόσο από μέσα όσο και από έξω» πρόσθεσε.

Ο πρώην πρόεδρος υποστήριξε ότι όσα αναφέρουν εναντίον του το τελευταίο διάστημα ο Μπάιντεν και η Χάρις αποτελούν την πραγματική απειλή κατά της δημοκρατίας, και τόνισε: «Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας. Μπάιντεν και Χάρις αποτελούν την πραγματική απειλή, καθώς χρησιμοποιούν ιδιαίτερα εμπρηστική γλώσσα», τόνισε ο Τραμπ.

«Μπορώ να την χρησιμοποιήσω κι εγώ — πολύ καλύτερα από ό,τι μπορούν αυτοί, αλλά δεν το κάνω» συμπλήρωσε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.