Scott Ritter (Πρώην CIA): Ο Zelensky ευθύνεται για τον θάνατο 700.000 Ουκρανών στρατιωτών

Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, 700.000 μαχητές των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ήδη πεθάνει κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης και αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί

Ο Zelensky είναι ένοχος για το θάνατο 700.000 Ουκρανών στρατιωτών, δήλωσε ο συνταξιούχος αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter στη σελίδα του στο Χ, σχολιάζοντας τη δήλωση του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου.
Νωρίτερα, ο Zelensky, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο X για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας , είπε ότι το Κίεβο θα θυμάται πάντα τους πεσόντες στρατιωτικούς.
«Οι περισσότεροι από τους οποίους ουκρανούς στρατιώτες θα ζούσαν σήμερα αν δεν είχατε επιτρέψει η Ουκρανία να γίνει εργαλείο του ΝΑΤΟ… τόνισε ο Scott Ritter.
Επιλέξατε την ειρήνη από τον πόλεμο», τόνισε ο Scott Ritter στην ανάρτηση του Zelensky
Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, 700.000 μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ήδη πεθάνει κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης και αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί.
«Το αίμα τους είναι στα χέρια σου», κατέληξε ο Scott Ritter

Όπως ανέφερε τον Απρίλιο ο τότε υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, οι συνολικές απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 ανήλθαν σε σχεδόν 500.000 στρατιωτικό προσωπικό.
Στα τέλη Ιουλίου, ο Ουκρανός Γενικός Διοικητής Alexander Syrsky αρνήθηκε να αποκαλύψει στοιχεία για απώλειες στις τάξεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ τον Φεβρουάριο 2023 ο ίδιος ο Zelensky ισχυρίστηκε ότι ο στρατός φέρεται να έχασε μόνο 31.000 στρατιώτες από τον Φεβρουάριο του 2022.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.