Γαλλία: «Ανεπιθύμητος» ο Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης λόγω της εμπλοκής του με την Σαϊεντολογία – Καταγγελίες για προσηλυτισμό έξω από τα στάδια

«Ανεπιθύμητος» φέρεται να είναι ο Τομ Κρουζ στο Παρίσι, όπου διεξάγονται οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η εμπλοκή του διάσημου ηθοποιού με την Σαϊεντολογία έχει προκαλέσει αντιδράσεις από ομάδες ακτιβιστών, που δεν θέλουν να συμμετάσχει στην τελετή λήξης της Ολυμπιάδας.

Θα πηδήξει με αλεξίπτωτο

Όπως φημολογείται, ο Κρουζ θα κάνει μια εμφάνιση – έκπληξη στο κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που πλέον αμφισβητείται μετά το κύμα διαμαρτυριών που έχει προκληθεί σε ολόκληρη  τη χώρα, αν και η παρουσία του ηθοποιού δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πάντως, θέλουν τον πρωταγωνιστή του Mission Impossible να πέφτει με αλεξίπτωτο στο Σταντ Ντε Φρανς κρατώντας την Ολυμπιακή σημαία και ένα πανό για το Λος Αντζελες, όπου θα γίνουν οι Αγώνες του 2028.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

Συνεχείς αναρτήσεις στα social media κάνουν λόγο για «ντροπή» και παρακινούν τον κόσμο να μην δεχτεί την παρουσία του «δεύτερου τη τάξει» στην Σαΐεντολογία.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις:

Καταγγελίες για απόπειρες προσηλυτισμού

Μάλιστα, υπάρχουν πολλές καταγγελίες για την παρουσία Σαϊεντολόγων έξω από τα στάδια όπου πραγματοποιούνται οι αγώνες, οι οποίοι επιδίδονται σε προσπάθειες προσηλυτισμού του κοινού.

Η Union nationale des associations de défense des familles et de l’individu (UNADFI), μια γαλλική εθνική ένωση που ασχολείται με την προστασία των οικογενειών και των ατόμων από καταχρηστικές πρακτικές όσον αφορά την αντιμετώπιση των αιρέσεων, πήρε θέση δημόσια.

Η Κάθριν Κατς, πρώην Γαλλίδα δικαστής και νυν επικεφαλής της UNADFI ήταν ξεκάθαρη: «Το ότι απλά μιλάμε για την παρουσία του αποτελεί προσβολή για τα θύματα. Είναι πραγματικά ένα κακό μήνυμα». Από την πλευρά της, η Σαρλίν Ντελπόρτ, πρόεδρος της ένωσης θυμάτων Caffes, έκανε λόγο για «ντροπή».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.