Οι Δημοκρατικοί κατέληξαν: Μόνο η Kamala Harris μπορεί να αντικαταστήσει τον Biden

Η επίσημη αντικατάσταση του Biden με την Harris πιθανότατα θα λάβει χώρα στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών
Η ελίτ του Δημοκρατικού κόμματος στις ΗΠΑ κατέληξε στο ότι η αντιπρόεδρος Kamala Harris μπορεί να είναι η μοναδική υποψήφια για να αντικαταστήσει τον Joe Biden στην προεκλογική κούρσα για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η ελίτ του κόμματος συναίνεσε τελικά ότι η Harris είναι η μόνη που μπορεί να αντικαταστήσει τον Biden.
Όπως αναφέρεται, θα υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια δεδομένου ότι η Harris υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις του Donald Trump ενώ παράλληλα θα πρέπει να βρει κάποιες καλές εξηγήσεις για τον πληθωρισμό και άλλα προβλήματα που κληρονόμησε από τον Biden.
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ελίτ του κόμματος λόγω και των πολιτικών που πρεσβεύει, φοβάται πολύ να αρνηθεί την υποψηφιότητα μιας γυναίκας που προέρχεται από τις μειονότητες.
Η Wall Street Journal υποστηρίζει πως οι Δημοκρατικοί θα αναλάβουν και επισήμως τη διαδικασία αντικατάστασης του Biden από την Harris κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συμβουλίου των Δημοκρατικών που είναι προγραμματισμένο για τον Αύγουστο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.