Εκλογές στην Γαλλία – Μπαρντελά: «Η χώρα πέφτει στα χέρια της Άκρας Aριστεράς»

«Η Γαλλία πέφτει στα χέρια της Άκρας Aριστεράς», τόνισε ο Ζορντάν Μπαρντελά στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit poll για τις εκλογές στην Γαλλία. «Θα ενισχύσουμε το έργο μας στην αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

Ο ηγέτης της Εθνικής Συσπείρωσης, Ζορντάν Μπαρντελά σε ομιλία του στους υποστηρικτές του επέκρινε την «αφύσικη» και «ατιμωτική συμμαχία» που «στέρησε από τον γαλλικό λαό» τη νίκη της Εθνικής Συσπείρωσης.

«Απόψε, αυτές οι συμμαχίες ρίχνουν τη Γαλλία στην αγκαλιά της άκρας αριστεράς του Ζαν Λυκ Μελανσόν», είπε ο Ζορντάν Μπαρντελά.

Σημείωσε ότι η Εθνική Συσπείρωση ήρθε πρώτη στις ευρωεκλογές και στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών, ενώ και έχει πλέον διπλασιάσει τον αριθμό των βουλευτών του.

«Αυτοί είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της αυριανής νίκης», τόνισε ο Ζορντάν Μπαρντελά. Μάλιστα κατηγόρησε τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν έχει ωθήσει τη χώρα προς την «αβεβαιότητα και την αστάθεια».

«Όλοι καταλαβαίνουν σήμερα ότι οι συμφωνίες που ενορχηστρώθηκαν από τα Ηλύσια Πεδία… δεν θα οδηγήσουν πουθενά», τόνισε ο Μπαρντέλα.

Παράληλλα ανέφερε ότι κατανοεί την «απογοήτευση» των Γάλλων. Και πρόσθεσε: «Εδώ και μήνες έχει σηκωθεί ένας άνεμος ελπίδας και δεν θα σταματήσει ποτέ να φυσάει. Όλα ξεκινούν απόψε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.