M.Πενς: «Δεν θα υποστηρίξω τον Ν.Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές – Αλλά δεν θα ψηφίσω σε καμία περίπτωση Μπάιντεν»

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, επί διακυβέρνησης Τραμπ, Μάικ Πενς, παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο Fox News και αποκάλυψε ότι δεν θα υποστηρίξει το πρώην συνεργάτη του στις αμερικανικές εκλογές. 

«Δεν θα υποστηρίξω τον Ντόναλντ Τραμπ φέτος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τραμπ «επιδιώκει και διατυπώνει μια ατζέντα που έρχεται σε αντίθεση με τη συντηρητική ατζέντα με την οποία κυβερνήσαμε κατά τη διάρκεια της τετραετίας μας», συνέχισε ο Πενς.

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση έγινε καθώς ο Τραμπ εξασφάλισε πολλούς Ρεπουμπλικάνους υποστηρικτές αυτή την εβδομάδα ώστε να λάβει το χρίσμα του κόμματος.

Ο Πενς υπενθυμίζεται ότι είχε θέσει τη δική του υποψηφιότητα για την προεδρία αλλά εγκατέλειψε τον Οκτώβριο του 2023, αφού η εκστρατεία του δεν κατάφερε να κερδίσει τους ψηφοφόρους των προκριματικών Ρεπουμπλικανικών εκλογών.

Ο Πενς τόνισε δε ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ τον πρόεδρο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ο οποίος επίσης εξασφάλισε το χρίσμα του κόμματός του στις προκριματικές εκλογές της 12ης Μαρτίου.

«Θα κρατήσω την ψήφο μου για τον εαυτό μου», κατέληξε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.