ΗΠΑ: Αρμένιοι πήραν στο κυνήγι Τούρκους και Αζέρους διπλωμάτες!

Τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου!

Πιο συγκεκριμένα, εξοργισμένοι Αρμένιοι πήραν στην κυριολεξία στο κυνήγι με σκοπό να λιντσάρουν τον πρέσβη της Τουρκίας στις ΗΠΑ (Μουράτ Μερτσάν) αλλά και τον πρόξενο του Αζερμπαϊτζάν. Αφορμή για την παρουσία των δύο σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στάθηκε το γεγονός διεξαγωγής συνεδρίου… για την τουρκική δημόσια διπλωματία! Αυτό και μόνο αρκούσε για να γίνει το «έλα να δεις». Και μόνο βέβαια που είχαν την έμπνευση Τούρκοι και Αζέροι να βρεθούν εκεί ξέροντας ότι αποτελούν κόκκινο πανί για τους απανταχού Αρμένιους με βάση και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, είναι ένα θέμα προς συζήτηση.

Οι δυο τους έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν, καθώς μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους Αρμένιους η κατάσταση ξέφυγε. Παρών στο σκηνικό ήταν και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία! Μετά το ξύλο… και των γονέων που έπεσε, η αστυνομία παρενέβη ετεροχρονισμένα για να «ηρεμήσει τα πνεύματα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.