Μαζικός βομβαρδισμός της Ουκρανίας από υπερ-υπερηχητικά βλήματα Kh-47M2 Kinzhal

MIG-31K εκτόξευσαν για ακόμα μία ημέρα υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους τύπου Kh-47M2 Kinzhal και οι σειρήνες τρόμου ήχησαν πάλι πάνω από την Ουκρανία.

Το ρωσικό μαχητικό απογειώθηκε από βάση στην δυτική Ρωσία και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει αναφορά το σημείου που τέθηκε στο στόχαστρο των πυραύλων.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι για ακόμα μια φορά καταστροφικό για τις ουκρανικές δυνάμεις καθώς είναι σχεδόν αδύνατη η αναχαίτησή τους.

Οι αποθήκες όπου οι Ουκρανοί αποθηκεύουν τα δυτικά όπλα που καταφτάνουν για να ξεκινήσει η ουκρανική αντεπίθεση έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων και η καταστροφή τους ουσιαστικά είναι η αιτία που έχει τελματωθεί η πολλά υποσχόμενη ουκρανική αντεπίθεση.

Τα χτυπήματα είναι συνεχή και αρκετοί πλέον μιλούν είτε ότι η Ρωσία έχει ένα άριστο δίκτυο πληροφοριών ή οι Ουκρανοί έχουν γίνει πολύ απρόσεκτοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.