Ποιό είναι τo “Καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο”

Είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα βραβεία Ultratravel – The ULTRAs που φιλοξενούνται από το περιοδικό The Telegraph.

Το “Καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο” είναι το ξενοδοχείο 7 αστέρων σε σχήμα ιστιοφόρου Burj Al Arab στο Ντουμπάι, το οποίο αναγνωρίστηκε διπλά ως και το “Καλύτερο ξενοδοχείο στη Μέση Ανατολή”.

Με περισσότερες από 202 προεδρικές σουίτες (120 τ.μ., μίνιμουμ) και περισσότερους από 120 μπάτλερ που προσφέρουν υπηρεσίες πέρα ​​από τις προσδοκίες, το ακίνητο είναι ένα μοναδικό επιχειρησιακό μοντέλο για τη βιομηχανία πολυτελείας φιλοξενίας.

Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό θαύμα ύψους 320 μέτρων (το πέμπτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο) που σχεδιάστηκε από τον Βρετανό αρχιτέκτονα Tom Wright και έβαλε το Ντουμπάι στον παγκόσμιο χάρτη.

Τα βραβεία ULTRAs – Ultimate Luxury Travel Related – είναι αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας έρευνας από την κορυφαία πλατφόρμα πολυμέσων ταξιδιών Ultratravel.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.