Eurovision 2018: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας – Η Γιάννα Τερζή και το «Όνειρό μου»

Η σκηνή της Λισαβόνας φωτίστηκε από την παρουσία της Γιάννας Τερζή για την πρώτη πρόβα της Ελλάδας με το τραγούδι «Όνειρό μου».

Την πρώτη της πρόβα έκανε η Γιάννα Τερζή στην Πορτογαλία. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή στο Altice Arena και ερμήνευσε το κομμάτι της, «Όνειρό μου».

 

Φόρεσε το φόρεμα που θα βάλει και την βραδιά του ημιτελικού και μας έδειξε πώς θα παρουσιαστεί στην ζωντανή της εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα.

Φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα, με μεγάλα μανίκια. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο στιλ της, είναι η επιλογή της να βάψει το αριστερό της χέρι μπλε. Η Γιάννα εξήγησε γιατί έβαψε το χέρι της μπλε στο Eurovision.tv λέγοντας: «Το τραγούδι έχει μια αναφορά «στο μπλε». Το μπλε αντιπροσωπεύει τον γαλάζιο ουρανό της Ελλάδας, τη θάλασσα, για τον οποίο είναι γνωστή η Ελλάδα. Θέλησα να συμβολίσω το ελληνικό μπλε βάφοντας το χέρι μου με αυτό το χρώμα».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.