Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον 63ο διαγωνισμό της Eurovision

Ένα μήνα πριν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, οι προετοιμασίες στην Altice Arena είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η πρώτη φορά που η Πορτογαλία φιλοξενεί τον δημοφιλή διαγωνισμό συνοδεύεται από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τους εξονυχιστικούς ελέγχους να έχουν ξεκινήσει ήδη από τώρα.

Οι αφίξεις και οι κινήσεις του κοινού εντός κι εκτός του χώρου θα ελέγχονται και ηλεκτρονικά με ειδικούς μηχανισμούς παρακολούθησης.

Σύμφωνα με την αστυνομικό Νέρι Κορέια, «θα πρόκειται για μια επιχείρηση ασφάλειας με πέντε φάσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση της εγκατάστασης. Θα είμαστε εδώ 24 ώρες το 24ωρο για τις επόμενες 42 ημέρες».

Ο φετινός διαγωνισμός ακολουθεί την παράδοση των προηγουμένων διοργανώσεων.

Όπως εξηγεί η βοηθός παραγωγής Κάρλα Μπουγκάλιο, «η σκηνή είναι πολύ μεγάλη και όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς, δεν θα υπάρχει βίντεο γουόλ. Θα είναι μια φυσική σκηνή. Έμπνευσή μας θα είναι το σύμβολο στο κέντρο της πορτογαλικής σημαίας και πίσω θα υπάρχει μια δομή εμπνευσμένη από τις πορτογαλικές γαλέρες. Κάθε μια από τις 43 χώρες που θα συμμετάσχουν θα έχει το δικό της συγκεκριμένο φωτισμό».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.