Το απόλυτο κόλπο για να μυρίζει ωραία όλο το σπίτι

Κάθε σπίτι έχει τη δική του μυρωδιά και είναι ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ξεχωριστό. Πόσες φορές έχεις μπει στο σπίτι σου μετά από πολλές ώρες κι έχεις πει ”μυρίζει σπίτι”. Είναι όμως και κάποιες άλλες που η μυρωδιά δεν είναι τόσο ωραία. Λίγο το μαγείρεμα, λίγο που έχεις καιρό να αερίσεις. Υπάρχει ένα φοβερό κόλπο που θα κάνει τον χώρο σου να μοσχοβολά ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Φυσικά είναι εύκολο. Φυσικά και είναι ανέξοδο. Εννοείται δε θα χρησιμοποιήσουμε χημικά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καθαρό πανί και λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο.
Ρίχνεις το αιθέριο έλαιο στο πανί και με αυτό περνάς όλες τις λάμπες το δωματίου ή και ολόκληρου του σπιτιού. Προσέχεις το φως να είναι σβησμένο και οι λάμπες κρύες.
Το κόλπο λειτουργεί εξαιτίας της θερμότητας. Μόλις ανάψεις τα φώτα οι λάμπες ζεσταίνονται και αμέσως ενεργοποιούν το αιθέριο έλαιο που αρχίζει να ευωδιάζει.
Από τα πολύ αγαπημένα μας έλαια η λεβάντα. Είναι ιδανική για το υπνοδωμάτιο καθώς έχει χαλαρωτικές ιδιότητες, γεγονός που βοηθά εξαιρετικά στον ύπνο. Δοκίμασέ το.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.