Το μοντέλο του Playboy που έχει “τρελάνει” όλο το Instagram!

Στην συνηθισμένη μας βόλτα στο Instagram, πέσαμε πάνω στην Daniella Chavez και μας έπεσε το σαγόνι, καθώς η ροή της στο Instagram είναι σαν ένα άλμπουμ με τα καλύτερα hits, μόνο που αντί για hits έχει ημίγυμνες φωτογραφίες.

Η Daniella, η οποία είναι μοντέλο του Playboy, διαθέτει πάνω από 12,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και όχι άδικα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τι έχει ανάγκη να δει το ανδρικό κοινό. Είναι 30 χρονών, κατάγεται από την Χιλή και έχει ένα σώμα που φτιάχτηκε αποκλειστικά για μπικίνι.

Είναι η πρώτη φορά που σας παρουσιάζουμε την Daniella και ειλικρινά νιώθουμε λίγο άσχημα, καθώς σας στερήσαμε αυτό το υπέροχο πλάσμα. Αν δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω, σίγουρα θα καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε…

Δεν έχουμε να πούμε πολλά για την ξανθιά καλλονή, καθώς μια εικόνα (στην συγκεκριμένη περίπτωση παραπάνω από μια) είναι χίλιες λέξεις!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.