Η Μελάνια μένει στο διαμέρισμα της πεθεράς του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο -Κοιμάται χώρια από τον Τραμπ

Η Μελάνια μένει στο διαμέρισμα της πεθεράς του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο -Κοιμάται χώρια από τον Τραμπ

Αποκαλύψεις για τη σχέση της Μελάνια Τραμπ με τον σύζυγό της, Ντόναλντ, και τη θετή κόρη της Ιβάνκα, την περιπέτεια της υγείας της Πρώτης Κυρίας τον Μάιο του 2018, όταν λίγο έλειψε να χάσει το νεφρό της, και το παρασκήνιο πίσω από τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της κάνει, μεταξύ άλλων, σε βιβλίο της δημοσιογράφος του CNN.

Η Κέιτ Μπένετ, στο βιβλίο της, με τίτλο “Free Melania” («Ελευθερώστε την Μελάνια), επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό στην Ουάσιγκτον ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια, αλλά και σε διαφορετικό όροφο στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ στον δεύτερο και η Μελάνια στον τρίτο -και συγκεκριμένα σ’ έναν χώρο δύο δωματίων, όπου έμενε πριν απ’ αυτήν η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα, Μάριαν Ρόμπινσον. Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι η Πρώτη Κυρία διαθέτει και δικό της «δωμάτιο ομορφιάς» για να χτενίζεται και να μακιγιάρεται καθώς και ένα ιδιωτικό γυμναστήριο.

Στο βιβλίο των 288 σελίδων η δημοσιογράφος κάνει αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετώπισε τον Μάιο του 2018 με το νεφρό της η Μελάνια, όταν νοσηλεύθηκε επί μία εβδομάδα σε νοσοκομείο και έμεινε στο κρεββάτι της ανάρρωσης για πάνω από 20 μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει τότε ότι η πρώτη κυρία «υποβλήθηκε σε εμβολισμό για να αντιμετωπιστεί μια καλοήθης νεφρική πάθηση. Η διαδικασία ήταν επιτυχής, δεν υπήρχαν επιπλοκές». Αλλά η δημοσιογράφος αναφέρει ότι οι φίλοι της Μελάνια φοβήθηκαν πάρα πολύ μήπως έχανε το νεφρό της.

Ανάμεσα στα όσα αποκαλυπτικά γράφει η δημοσιογράφος, είναι και η σχέση της Μελάνια με την Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του συζύγου της από προηγούμενο γάμο του, καθώς τονίζει πως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν καλά, εξαιτίας της ατζέντας της Ιβάνκα, που θεωρεί πως συμπεριφέρεται σαν να είναι εκείνη η «πρώτη κυρία». Σε ένα ταξίδι μάλιστα εκείνο τον καιρό, η Μελάνια είχε φορέσει ένα τζάκετ, το οποίο έγραφε από πίσω «Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Εσένα;», πιστεύοντας πως ήταν ένα μήνυμα κατά της Ιβάνκα.

Το μήνυμα στο τζάκετ της Μελάνια είχε προκαλέσει ντόρο στις ΗΠΑ, τον Ιούνιο του 2018

Ο Λευκός Οίκος είχε πει ότι το μήνυμα του τζάκετ απευθυνόταν στα ΜΜΕ, ενώ η ίδια η Μελάνια είπε στο ABC News ότι αποδέκτες του ήταν «οι άνθρωποι και τα αριστερά ΜΜΕ που μου ασκούν κριτική. Θέλω να τους δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει. Μπορείς να ασκεί κανείς κριτική σε όποιον θέλει, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό», είχε δηλώσει.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.