Θωρακίστε την καρδιά σας

Η καρδιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα σε ολόκληρο το σώμα (αν όχι το σημαντικότερο). Είναι ένας ουσιώδης μυς ο οποίος λειτουργεί σαν αντλία που τροφοδοτεί με αίμα κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος. Αντλεί αίμα το οποίο μεταφέρει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τις σωματικές λειτουργίες και αποβάλει τα παράγωγα τα οποία δε χρειάζεται ο οργανισμός. Όσο μεγαλώνουμε επιβαρύνεται συστηματικά και πρέπει να προσλαμβάνουμε τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για να την κρατάμε γερή και υγιή. Πολλά από αυτά θα βρούμε στο HeartMax της Health Aid.

Το HeartMax της HealthAid έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να συνδυάζει τα οφέλη των Ω3 λιπαρών οξέων μαζί με σκόρδο, καρνιτίνη, ταυρίνη, Α-λιποικό oξύ, CoQ10, λυκοπένιο, εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού, λεκιθίνη και βιοφλαβονοειδή κίτρου, αποτελώντας μια υπερ-σύνθεση τόσο για την υγεία του καρδιακού μυός και ρυθμού όσο και για τη σωστή λειτουργία των αγγείων και αρτηριών με τα οποία συνεργάζεται η καρδιά προς όφελος της υγείας μας.

Ιωάννης Παπαγεωργίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.