Χωρίζει ο Τούρκος καναλάρχης μετά το κέρατο από την πεντάμορφη σύζυγο του με παίχτη του Σαρβαιβορ

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πέρσι τον Σεπτέμβριο σε μια τελετή «υπερπαραγωγή» στο Σεν Τροπέ, αλλά τελικά ο γάμος δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Ο λόγος; Η απιστία της συζύγου που δεν άντεξε ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης.

Οι «ατυχήσαντες» γάμοι του Ατζούν Ιλιτσαλί

Το 1988 ο Ατσούν, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε  την πρώτη σύζυγό του, Σεντάμε την οποία θα αποκτήσει την πρώτη του κόρη και το 1993 θα πάρει διαζύγιο. Εν συνεχεία  το 2003 ξαναπαντρεύεται μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ και θα αποκτήσουν δυο κόρες. Λίγα χρόνια αργότερα την ευτυχία τους θα γκρεμίσει το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει από την πληροφορία ότι ο Ατσουν είχε ερωτευτεί την κατά πολλά χρόνιο νεότερη του Σεϊμά Σουμπάσι.

Παρά το γεγονός ότι ο Ιλιτσαλί έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή, αφού έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τρεις διαφορετικές γυναίκες (εντός και εκτός γάμων), αυτή τη φορά δεν θα προλάβει να γράψει στο «παλμαρέ» του… ακόμα μια τεκνοποίηση, αφού η Σεϊμά Σούμπασι, είχε… κρυφό δεσμό.

Οι λεπτομέρειες του χωρισμού

Αφού επιβεβαίωσε την είδηση του διαζυγίου στην εκπομπή «Δεύτερη Σελίδα», η η Σεϊμά έγραψε «Καλημέρα» στο Instagram σαν να μη συνέβη κάτι, ενώ έκανε like στα σχόλια που της έγραφαν «καλορίζικο», προφανώς εννοώντας το διαζύγιο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.