Μέσα στη θρυλική βίλα των Dolce & Gabbana στο Στρόμπολι, που πωλείται

Η βίλα των διάσημων σχεδιαστών Domenico Dolce και Stefano Gabbana στο Stromboli , ένα από τα ωραιότερα νησιά του αιολικού αρχιπελάγους στη Σικελία, είναι προς πώληση. Μπορείτε να φτάσετε στο νησί με ελικόπτερο αλλά και με σκάφος. Το ακίνητο – η πώληση του οποίου έχει ανατεθεί αποκλειστικά στο Lionard Luxury Real Estate – έχει μια μοναδική θέση δίπλα στη θάλασσα, με εκπληκτική θέα τόσο στο νησάκι Strombolicchio όσο και στο ηφαίστειο – γνωστό στους κατοίκους ως Iddu. Η κατοικία δημιουργήθηκε με την ένωση τριών κατοικιών και ακολουθεί την πρόοδο των ακανόνιστων ακτών των ηφαιστειακών πετρωμάτων. Περιτριγυρισμένο από βεράντες και καταπράσινους κήπους, με τυπικά μεσογειακά φυτά, το υπέροχο κατάλυμα σάς επιτρέπει επίσης να ζήσετε σε άμεση επαφή με την αξεπέραστη φύση του νησιού.

Το ακίνητο καλύπτει πάνω από 500 τ.μ., συμπεριλαμβανομένων των 235 τ.μ. εσωτερικού χώρου με επτά σουίτες, η καθεμία σε διαφορετικό χρώμα και 300 τ.μ. γκαζόν. Η βίλα έχει ανακαινιστεί σύμφωνα με το στυλ και το γούστο των δύο σχεδιαστών, οι οποίοι την έφτιαξαν με την ίδια αγάπη και πάθος που βάζουν στον σχεδιασμό των συλλογών τους. Τα πολυτελή έπιπλα και οι ταπετσαρίες είναι αποκλειστικές παραγωγές των ιδιοκτητών και συνδυάζονται με τοπικά χειροτεχνήματα (από χειροποίητα μαγιολίτσα μέχρι δαντέλες κουρτίνες), δημιουργώντας το μοναδικό τρόπο ζωής και στιλ των Dolce & Gabbana.

Η κατοικία βρίσκεται σε μια τοποθεσία που κυριαρχεί η απόλυτη γαλήνη και ηρεμία. Ο Dolce και ο Gabbana πέρασαν τα καλοκαίρια τους σε αυτή τη γωνιά του Σισιλιάνικου παραδείσου από τη δεκαετία του 1990, οργανώνοντας πάρτι και φιλοξενώντας διεθνείς αστέρες. Όπως είναι γνωστό, οι δύο σχεδιαστές καλλιεργούν μια άνευ όρων αγάπη για τη Σικελία, μια σταθερή και ουσιαστική πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες τους, και για τα Αιολικά νησιά, τα οποία αντιπροσωπεύουν τη βαθύτερη και πιο αυθεντική ουσία του τρόπου ζωής τους.

Στο Stromboli, το 2014, δύο μεγάλα ονόματα του ιταλικού και διεθνή σινεμά, ο βραβευμένος με Όσκαρ Paolo Sorrentino και ο Paolo Virzì, έκαναν τα γυρίσματα διαφήμισης για ένα άρωμα του διάσημου οίκου μόδας με τον ηθοποιό Colin Farrell.

Αυτό που έκανε την αδάμαστη ομορφιά του Stromboli γνωστή στον κόσμο ήταν η τεράστια αγάπη που έτρεφε στο νησί η Ingrid Bergman και ο Roberto Rossellini, μετά τα γυρίσματα του αριστουργήματος Stromboli, Land of God, το καλοκαίρι του 1949. Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο νωρίτερα όταν η διάσημη ηθοποιός έγραψε μια σύντομη επιστολή προς τον σκηνοθέτη, ο οποίος τη γνώριζε από τις ταινίες της αλλά δεν είχε συναντηθεί μαζί της ποτέ πριν. Η επιστολή έφτασε την ίδια ημέρα των γενεθλίων του Rossellini, στις 7 Μαΐου 1948 και έβαλε στο μυαλό του τη φωτιά, σηματοδοτώντας το τέλος της σχέσης του με την Άννα Μαγκάνι.

Η άγρια ​​ομορφιά του Stromboli, γνωστή στο ευρύ κοινό από την αξιοσημείωτη αυτή ταινία, είναι σήμερα ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του τόπου, που είναι μοναδικός στον κόσμο.

Μετά την ανακοίνωση της πώλησής της από την Lionard Luxury Real Estate, η κτηματομεσιτική εταιρία έλαβε δεκάδες μηνύματα που εκδήλωναν ενδιαφέρον για το ακίνητο.

Ωστόσο η εταιρία ανέφερε ότι την τιμή θα την ανακοινώσει μόνο στους πιθανούς πελάτες.

Δείτε το βίντεο μέσα από τη βίλα και το νησί:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.