Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει με βραδινή εκπομπή στον Alpha – Οι επικρατέστερες μέρες και ώρες μετάδοσης

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Alpha, έναν χρόνο μετά την εκούσια αποχή, που έκανε.

Πριν από λίγες ημέρες, το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life μαθαίνουμε περισσότερα για τη νέα εκπομπή του παρουσιαστή και τις ώρες προβολής της.

Νίκος Μουτσινάς: Με βραδινή εκπομπή στον Alpha

Ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται με φόρα για ζωντανή βραδινή εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται στον Alpha δύο φορές την εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, έχει πάρει στα χέρια του το συμβόλαιό του με τον σταθμό, ενώ εκκρεμεί να οριστικοποιηθούν και με τη βούλα οι ημέρες μετάδοσης. Ο παρουσιαστής επιθυμεί ζωντανή εκπομπή, που να μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και όχι Παρασκευή και Κυριακή, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Η επιθυμία του οδεύει προς υλοποίηση, ενώ εκκρεμεί να συμφωνήσει και το εμπορικό τμήμα του Alpha, που θα τοποθετηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα κοινού. Η επικρατέστερη μάλιστα ζώνη μετάδοσης για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είναι στις 22:30, αμέσως μετά τον «Αγιο έρωτα».

Αν -όπως όλα δείχνουν- «κλειδώσουν» αυτές οι ημέρες και οι ώρες μετάδοσης, μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί ο προγραμματισμός των σειρών στον Alpha, που φέτος έχει «βαριά» φαρέτρα μυθοπλασίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.