ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ στο Μαξίμου -Με βελούδινο φόρεμα και βαγκ χτένισμα [εικόνες]

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα είπε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών «Metallo» σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θερμό ήταν μάλιστα ήταν και το καλωσόρισμα στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου από την σύζυγο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζίανα η οποία υποδέχτηκε δια χειραψίας τον κάθε ένα ξεχωριστά δίνοντας τις δικές της ζεστές ευχές για καλή χρονιά.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα έκανε μία κομψή εμφάνιση στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, επιλέγοντας ένα μαύρο μακρύ βελούδινο φόρεμα.

Την διαφορά βέβαια έκανε η λεπτομέρεια στο μπούστο με την λευκή δαντέλα που «έσπαγε» την μονοτονία του μαύρου, ολοκληρώνοντας την κομψή εμφάνισή της.

Αυτό βέβαια που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το χτένισμα που προτίμησε να κάνει η Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία αν και μας έχει συνηθίζει σε συντηρητικά σινιόν, η σύζυγος του Πρωθυπουργού επέλεξε αυτή την φορά ένα ρετρό χτένισμα.

Τα μαλλιά της, λοιπόν, έπεφταν απλά και χαλαρά σε καλοσχηματισμένες βαγκ, ενώ την εμφάνισή της «ολοκλήρωσε» ένα διακριτικό σετ κοσμημάτων από σκουλαρίκια και κολιέ.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα φωτογραφήθηκε με όσους παρευρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ενώ πόζαρε και στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως συνηθίζεται.

Φωτογραφίες: INTIME NEWS- Eurokinissi

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.