Μεγαλώνει δυστυχώς ώρα με την ώρα η μαύρη λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, από την ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», όπου εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα θετικά κρούσματα κορωνοϊού.
Πρόκειται για άνδρα 60 ετών, ο οποίος κατέληξε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και είναι ο τέταρτος νεκρός από τη συγκεκριμένη κλινική και ο 134ος νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εμφάνισε πνευμονία και σηπτικό σοκ λόγω Covid-19.
Ο 60χρονος αποτελεί το τέταρτο θύμα το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας και εφόσον είχε προηγηθεί η ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα που έκανε λόγο για μηδέν θανάτους.
Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα τέσσερις συνάνθρωποί μας έχασαν τη μάχη με τον φονικό ιό.
Πρόκειται για μια 58χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με υποκείμενα νοσήματα, έναν 91χρονο που νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στο νοσοκομείο Σωτηρία και έναν 78χρονο με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.
Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση για τον κοροναϊό, στη χώρα μας τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 2.506, εκ των οποίων τα 16 είναι νέα.
Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email