Με απόφαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα, Πρόεδρος – Γενικός Διευθυντής του «Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε.» (ΑΠΕ – ΜΠΕ Α.Ε.) αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Ευτύχης Παλλήκαρης .
Σύντομο βιογραφικό:
Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου του 1954. Ξεκίνησε ως δημοσιογράφος το 1980, μετά την αποφοίτησή του από το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1985. Έχει εργαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Υπήρξε αρχισυντάκτης στο διεθνές τμήμα του «MEGA», καθώς και στα δελτία ειδήσεων στο «STAR» και στη «ΝΕΤ».
Διετέλεσε αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ραδιοσταθμού «ΑΘΗΝΑ 9.84» και του Δήμου Αθηναίων. Από το 1995 και για έξι χρόνια ήταν καθηγητής σε σχολή δημοσιογραφίας.

Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email