«Καθαρά» από πλευράς παραβίασης είναι τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές Ανδριανούπολης.
Αυτό διαπίστωσε ο τεχνικός εμπειρογνώμονας που έστειλε η Αθήνα στην Τουρκία. Οπως φαίνεται από τον διπλό έλεγχο που έχει διενεργήσει δεν υπάρχουν ίχνη που να δημιουργούν την εικόνας της απόπειρας να «φυτευτούν» πλαστά στοιχεία στα κινητά των δύο κρατούμενων στρατιωτικών.
Τι είπε για τις συνθήκες κράτησης ο πατέρας του λοχία
Για τις συνθήκες κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών, μίλησε ο Νικόλαος Κούκλατζης, πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, στην εκπομπή «Live News» στο Epsilon.
Οπως είπε την Δευτέρα είδαν για δεύτερη φορά το παιδί τους και μάλιστα σε ανοικτό χώρο αυτή τη φορά, χωρίς το διαχωριστικό τζάμι.
Τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία τους και οι συνθήκες κράτησής τους παραμένουν καλές. Αποκάλυψε μάλιστα ότι οι δύο συλληφθέντες στρατιωτικοί αγόρασαν και μια μπάλα από το κυλικείο της φυλακής προκειμένου να «ξεμουδιάζουν».
Ο κ. Κούκλατζης είπε πως έκανε και κάποια βιβλία δώρο στο γιο του, που ήταν: «Τα ψηλά βουνά», του Ζαχαρία Παπαντωνίου, το «Σάμαλι και κωκ» του Γιώργου Δενδρινού και τον «Φτωχούλη του Θεού» του Νίκου Καζαντζάκη.
Οπως αποκάλυψε επίσης, στους γονείς των δυο στρατιωτικών θα επιτραπεί να μιλήσουν τηλεφωνικά με τα παιδιά τους την ερχόμενη Τετάρτη.
Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email