Άπλετο φως στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία, οι οποίες ήδη βρίσκονται και καθαρογράφονται στη Θεσσαλονίκη.
Οι εξετάσεις στη συνέχεια θα αποσταλούν στην 5η τακτική ανακρίτρια η οποία ερευνά την υπόθεση.
Από το τι θα δείξουν θα εξαρτηθούν πολλά.
Πάντως η πρώτη αντίδραση ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση, του μετρ ο οποίος φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου και να προσκάλεσε την 24χρονη Γεωργία, εκεί, ήταν λακωνική.
Ο μετρ μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και είπε: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι».
Νωρίτερα το πρωί γκαζάκια έσκασαν έξω από το γραφείο του δικηγόρου με τον οποίο φέρεται να είχε λογομαχήσει η 24χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, λίγες ώρες μετά το περιστατικό.
Στην ίδια πολυκατοικία με το γραφείο του δικηγόρου αλλά σε άλλον όροφο, βρίσκεται το σπίτι του μετρ.
Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email