Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δικαιώθηκαν στην ένστασή τους οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης – Νέες ελπίδες για διάκριση

Δικαιώθηκαν στην ένσταση που υπέβαλαν νωρίτερα το ελληνικό δίδυμο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου είχαν καταθέσει ένσταση μετά το τέλος της προσπάθειάς τους στο τεχνικό πρόγραμμα στο ντουέτο, θέλοντας να τσεκάρουν την πρώτη άσκηση, έτσι ώστε να κάνουν ένσταση αν χρειαστεί, αφού διαπιστώσουν αν ήταν ή όχι base mark (βασικός αριθμός δυσκολίας).

Στην όγδοη θέση

Τελικά, η ένσταση κατατέθηκε και το ελληνικό δίδυμο δικαιώθηκε με αποτέλεσμα από την 13 η θέση να βρεθούν στην 8η της βαθμολογίας.

Αυτό ευνοεί τις Ελληνίδες αθλήτριες, αφού μετράει η συνολική βαθμολογία και στα δύο αγωνίσματα.

50.4584 συγκέντρωσε εν τέλει το ελληνικό ντουέτο, ενώ οι εκπρόσωποι της Ολλανδίας έχουν 264.7066 στην 3η θέση.  Το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) διεξάγεται ο αγώνας με τα ελεύθερα προγράμματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.