Conference League: Ήττα σοκ για την ΑΕΚ με 3-1 από τη Νόα – Απίθανο γκολ από τον κίπερ των γηπεδούχων

Μια απρόσμενη ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στην Αρμενία από τη Νόα για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.

Η εικόνα της Ένωσης δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ δεν είχε και την τύχη με το μέρος της, αφού δέχτηκε ένα απίστευτο γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αέρας και λάθη κόστισαν

Ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο τον Λαμέλα για να βελτιώσει την εικόνα της Ένωσης. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις από το ξεκίνημα του αγώνα, ήταν εκείνη η οποία άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία στο 22′ να κάνει το 0-1. Όμως, οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ αφού στο 33ο λεπτό οι Αρμένιοι ισοφάρισαν σε 1-1, από λάθος του γκολκίπερ Στρακόσια.

Το 2-1 για τη Νόα έγινε με τη βοήθεια του αέρα, χρίζοντας τον γκολκίπερ των Αρμενίων ήρωα του αγώνα. Και σα να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι σκόραραν και τρίτο γκολ, σχεδόν με παρόμοιο τρόπο.

Το παράδοξο είναι ότι η ΑΕΚ δεν.. χάρισε ούτε μισή φάση στους Αρμένιους οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν στον αγώνα τρία γκολ από λάθη και… τύχη.

Αναμφίβολα, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που θα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο στη ρεβάνς του OPAP Arena και να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά, για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση.

Αλμέιδα: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νόα, ο Ματίας Αλμέιδα.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.