Copa America: O Λαουτάρο Μαρτίνεθ λύτρωσε την Αργεντινή στο 88′

Στο κρισιμότατο ματς της Αργεντινής με τη Χιλή, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή, χαρίζοντας στην Αλμπισελέστε την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa America με γκολ στο 88ο λεπτό.

Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από περιορισμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, η Αργεντινή κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη χάρη στο τέρμα του πρωταθλητή Ιταλίας, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, που πέτυχε το νικητήριο γκολ στα τελευταία λεπτά, δίνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa America.

Η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής σημείωσε την 21η νίκη της σε 22 επίσημα παιχνίδια, επιδεινώνοντας τη θέση της Χιλής, η οποία τώρα χρειάζεται μόνο νίκη στον επόμενο αγώνα της με τον Καναδά για να προκριθεί.

Αξιοσημείωτες ήταν οι επεμβάσεις του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος σταμάτησε τρεις σημαντικές προσπάθειες της Χιλής, ενώ ο Μαρτίνεζ διατήρησε ανέπαφη την εστία της Αργεντινής. Το τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, αν και ελέγχθηκε από το VAR, κρίθηκε καθαρό, επισφραγίζοντας τη νίκη των πρωταθλητών Κόσμου με 1-0.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.