Προκαλεί ο Οκτάι για τα Βαρώσια: Το μαργαριτάρι της Μεσογείου γέμισε ξανά με φωνές έπειτα από 46 χρόνια

Συνεχίζουν χωρίς φρένα να προκαλούν οι Τούρκοι, όπως φάνηκε και στα μηνύματα που ανήρτησαν στα social media με αφορμή το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου στα Βαρώσια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι στο μήνυμά του στο Twitter ανέφερε ότι «οι όμορφες ακτές των Βαρωσίων, που είναι το μαργαριτάρι της Μεσογείου, γέμισαν ξανά με φωνές ανθρώπων μετά από 46 χρόνια. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα Βαρώσια θα είναι τόσο σύμβολο της ειρήνης και της ευημερίας όσο και πηγή ζωής για την οικονομία».

Ενώ υπήρξε μήνυμα και από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο υπογράμμιζε ότι «σήμερα άνοιξε ένα τμήμα της κλειστής πόλης των Βαρωσίων που ανήκουν στην τδβκ (ψευδοκράτος) και που για 46 χρόνια είναι κλειστό για εγκατάσταση και επισκέψεις. Ας είναι καλορίζικο για την τδβκ και για τους αδελφούς μας που ζουν εκεί αυτό το βήμα που έχει συμβολικό νόημα ικανοποιώντας την νοσταλγία».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.