Δεύτερη γενοκτονία των Αρμενίων! Με «τούρκους» τρομοκράτες επιτίθενται οι Αζέροι!

Πλήρης επιβεβαίωση του Ολυμπία που από την πρώτη στιγμή μίλησε για τούρκους ισλαμιστές τρομοκράτες που μεταφέρθηκαν από την Συρία για να σφάξουν αρμένιους. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες αποτελούν την προμετωπίδα του στρατού του Αζερμπαϊτζάν και θα χρησιμοποιηθούν για να διαπράξουν σφαγές κατά αμάχων αρμενίων ώστε να τους εξαναγκάσουν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες! Μία δεύτερη αρμενική γενοκτονία σε εξέλιξη!
Σύμφωνα με βίντεό που είδαν το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι οι τούρκοι έχουν στείλει στο Αζερμπαϊτζάν χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες από την Συρία, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην εισβολή κατά του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

EF6579F4 E693 477B A879 39559E99FADE
Αζερμπαϊτζάν υπουργείου άμυνας: Η στιγμή της ανακοίνωσης

Πριν από λίγο το υπουργείο άμυνας στο Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε ότι έχει καταλάβει το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η ανακοίνωση αυτή είναι ψευδής καθώς οι δυνάμεις των Αζέρων έχουν καταλάβει μόνο ένα μικρό κομμάτι της περιοχής ενώ οι Αρμένιοι ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.