Νέο ξέσπασμα Τραμπ: «Ο Ομπάμα πίσω από τις διαρροές και διαμαρτυρίες σε βάρος μου»

Τον Μπαράκ Ομπάμα κατηγορεί ο Ντόναλντ Τραμπ για τις μαζικές διαμαρτυρίες σε βάρος του, καθώς και για τη διαρροή πληροφοριών από τις υπηρεσίες ασφαλείας στον Τύπο.
«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είναι πίσω από όλο αυτό, γιατί άνθρωποί του είναι οπωσδήποτε πίσω από αυτό», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας ότι κατανοεί πως «έτσι είναι η πολιτική».
«Πολλές από τις διαρροές προέρχονται από αυτή την ομάδα (σ.σ. του προέδρου Ομπάμα) και πολλές από αυτές είναι σοβαρότατες σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας, αλλά έτσι είναι η πολιτική και πιστεύω ότι θα συνεχιστούν», κατέληξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Σε ερώτησή του δημοσιογράφου του δικτύου Fox για το κατά πόσον η υπονόμευση του κάθε προέδρου από τον προκάτοχό του αποτελεί θεσμό, στην οποία σημείωνε ότι ο Μπιλ Κλίντον δεν υπονόμευε τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, ούτε ο Τζορτζ Μπους τον διάδοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, ο κ. Τραμπ απάντησε: «Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι γινόταν στο παρασκήνιο».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.