Δυστυχώς ο Στόλτενμπεργκ έλεγε αλήθεια. Αύριο η συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων

Οι ραγδαίες εξελίξεις μετά την άτακτη υποχώρηση της ελληνικής πλευράς από τις πάγιες εθνικές θέσεις, επιβεβαιώνουν όσα γράφαμε τις τελευταίες 30 ημέρες. Δικαιώνεται όμως και ο αντιπαθέστατος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος είχε προαναγγείλει τις διμερείς συνομιλίες Ελλάδας – Τουρκίας, αλλά η κυβέρνηση έσπευδε να τον διαψεύσει!

Αύριο λοιπόν στις Βρυξέλλες ξεκίνα αυτό για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο γενικός γραμματέας αλλά η κυβέρνηση κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό έλεγε τα αντίθετα. Τα τεχνικά – στρατιωτικά κλιμάκια Ελλάδας και Τουρκίας, θα συνεννοηθούν για τις κινήσεις αποκλιμάκωσης, που δεν θα είναι άλλες από την συνταγή των Ιμίων. Απόσυρση όλων των στρατευμάτων, όλων των πλοίων, όλων των σημαιών.

Όχι από κάποιο νησί του ατλαντικού, αλλά από την ελληνική κυριαρχία. Δηλαδή γκριζάρουν μία αμιγώς ελληνική περιοχή προσπαθώντας να το  συγκαλύψουν.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, αφού ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις στον Ερντογάν, όχι μόνο με το άρθρο του στις μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού, αλλά και στην ομιλία του στο Βελλίδειο και στην συνέντευξη τύπου εχθές στην Θεσσαλονίκη. Όπου αναγνώρισε την ύπαρξη πολλών διαφόρων, όπως ακριβώς επιθυμούσε διακαώς η Τουρκία εδώ και χρόνια, αλλά η Ελλάδα αρνείτο.

Και όπως είχε προβλέψει το Ολυμπία οι περιβόητες τεχνικές συνομιλίες ξεκινούν πριν από την σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών στο τέλος του μήνα, ώστε να μην συζητηθούν καθόλου οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Δηλαδή φιάσκο, εξαπάτηση του ελληνικού λαού, εθνική υποχώρηση.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.