Ο Ν.Τραμπ διακόπτει την χρηματοδότηση σε πόλεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς και δημιουργούν ζώνες ανομίας

Ο Ν.Τραμπ είναι αποφασισμένος να σταματήσει σε ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια τις οργανωμένες ταραχές από οπαδούς των Δημοκρατικών που επιχειρούν την δημιουργία χάους με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησής του.

Δύο μήνες πριν τις αμερικανικές εκλογές οι συγκρούσεις στις ΗΠΑ αυξάνονται και ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε χθες Τετάρτη μνημόνιο με το οποίο θα μπορεί να αναστείλει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση «στις πόλεις όπου επικρατεί η ανομία», ανάμεσά τους το Σιάτλ, το Πόρτλαντ, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον.

«Η κυβέρνησή μου δεν θα επιτρέψει τα δολάρια των φορολογουμένων να χρηματοδοτούν πόλεις που αφήνονται να μετατραπούν σε ζώνες ανομίας», αναφέρει το κείμενο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο.

Φυσικά, πρόκειται για πόλεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς και δημιουργείται η εικόνα ότι επίτηδες αφήνουν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η εικόνα που επιχειρούν να δημιουργήσουν είναι πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και πως ο κόσμος στις ΗΠΑ συνολικά είναι απογοητευμένος και «διαμαρτύρεται» κατά της κυβέρνησης Τραμπ για τις φυλετικές διακρίσεις και την οικονομική κατάσταση.

 

Μια οικονομική κατάσταση που όμως δημιούργησαν βάσει σχεδίου, οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι των Δημοκρατικών με τα ολοκληρωτικά «lockdown» που επέβαλαν στις υπό έλεγχο από αυτούς Πολιτείες και πόλεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.