Ποιές «κυρώσεις»; Κανονικά θα παραδώσει η Γερμανία τα υποβρύχια στην Τουρκία!

Όσοι περίμεναν ότι η Γερμανία θα εκπληρώνει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, απέναντι στην Ελλάδα λόγω της τουρκικής επιθετικότητας, για άλλη μια φορά διαψεύστηκαν. Όπως διαψεύδονται εδώ και αιώνες.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, έσπευσε να διαβεβαιώσει την Τουρκία ότι το Βερολίνο θα παραδώσει κανονικά στην Άγκυρα, τα 6 υποβρύχια που έχει παραγγείλει και κατασκευάζονται στα γερμανικά ναυπηγεία! Σε αντίθεση φυσικά με την συμπεριφορά των αμερικανών, που πέταξαν την Τουρκία έξω από το πρόγραμμα των F 35 παρά το τεράστιο οικονομικό κόστος.
Επιβεβαιώνεται πλέον ότι “η Μέρκελ και η Γερμανία θα τακτοποιήσουν τα ελληνοτουρκικά”. Προς όφελος της Τουρκίας και της τσέπης τους. Να υπενθυμίσουμε ότι το 1/3 των όπλων που παράγει ολόκληρη η γερμανική βιομηχανία, καταλήγουν στην Τουρκία. Για να απειλεί ευθέως χώρα – μέλος της Ευρωπαΐκής Ένωσης, μέλος της οποίας υποτίθεται ότι είναι και η Γερμανία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.