Εκπρόσωπος Λευκού Οίκου: Ο Τραμπ είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει διαγνωστικά τεστ κορονοϊού μερικές φορές την ημέρα, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακινάνι.

Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική. Ο ίδιος κάνει τέστ πιο συχνά από τον οποιονδήποτε, μερικές φορές την ημέρα, δήλωσε η ίδια.

Όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει πόσα ακριβώς τεστ κάνει την ημέρα, η Μακινάνι είπε: Του κάνουν τεστ συχνά, δεν θα απαριθμίσω πόσα συγκεκριμένα κάνει την ημέρα, αλλά μερικές φορές αυτό συμβαίνει περισσότερο από μια φορά.

Με ανάρτηση του στο Twitter, το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος Τραμπ, υποστήριξε πως είναι πατριωτική χειρονομία” η χρήση μάσκας.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φοράτε μάσκα όταν είναι αδύνατο να κρατήσετε κοινωνική αποστασιοποίηση. Και κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από όσο εγώ, έγραψε χαρακτηριστικά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.