ΝΤΡΟΠΗ!!!Νέο καρφί στο Σταυρό της Αγιάς Σοφιάς από τον “σπουδαίο Χριστιανό” Μολδαβό πρόεδρο

Έχει αυτοπροβληθεί ως ο “καλός Χριστιανός”, ως το πρότυπο πιστού Ορθόδοξου ηγέτη, (διαβάστε εδώ) αλλά μόλις ήρθαν τα δύσκολα κι αυτός όπως και η ρώσικη ηγεσία απέδειξαν τον φαρισαϊσμό τους!

Ο λόγος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας Igor Dodon ο οποίος δήλωσε πως η απόφαση να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί αποτελεί εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας.

“Νομίζω ότι είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας”, δήλωσε ο Ντόντον, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή.

Ο Ντόντον είπε ότι ως Χριστιανός, θα ήθελε «όλα να μείνουν όπως είναι, για να είναι μουσείο προσβάσιμο σε όλους». “Αλλά ως πρόεδρος, καταλαβαίνω ότι είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας. Ως πρόεδρος, δεν μπορώ να κάνω αξιολογήσεις, καθώς προτιμώ να μην παρεμβαίνω στις υποθέσεις άλλων χωρών, με τον ίδιο τρόπο όπως άλλοι δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στις υποθέσεις μας”, αυτός είπε.

Υπενθυμίζεται πως χθες είχαμε την νέα δήλωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Μόσχας με σύνδεση Αγιάς Σοφιάς και ουκρανικού ζητήματος.

Αντιθέτως ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποφεύγει συστηματικά να τοποθετηθεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.