Ο Τράμπ έδωσε εντολή για “απόσυρση” 9.500 Αμερικανών στρατιωτικών από Γερμανία…

Ο Πρόεδρος Τράμπ έδωσε πρόσφατα οδηγίες στο Πεντάγωνο, να απομακρύνει 9.500 στρατιωτικούς από τη Γερμανία  μέχρι τον Σεπτέμβριο, αναφέρει η Wall Street Journal, επικαλούμενη κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Αυτή είναι μια απόφαση που ο Τράμπ έχει συζητήσει εδώ και πολύ καιρό ιδιωτικά.
Το μνημόνιο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υπογράφηκε την Παρασκευή από τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Robert O’Brien, περιορίζει τον αριθμό των μελών των στρατιωτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που μπορούν να σταθμεύουν μόνιμα στη Γερμανία σε 25.000, σύμφωνα με το WSJ.
“Ενώ δεν έχουμε ανακοινώσεις αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος Τραμπ επανεκτιμά συνεχώς την καλύτερη στάση& διαχείριση, για τις στρατιωτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών και την παρουσία μας στο εξωτερικό”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας John Ullyot.
“Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν δεσμευμένες να συνεργαστούν με τον ισχυρό σύμμαχό μας Γερμανία, για να διασφαλίσουν την αμοιβαία άμυνα μας, καθώς και για πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα”, δήλωσε ο Ullyot.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.