Facebook: Νέο εργαλείο βοηθάει στον “καθαρισμό” των προφίλ σας – ΒΙΝΤΕΟ

To Facebook είναι για παραπάνω από μία δεκαετία στην κορυφή των κοινωνικών δικτύων, σε αντίθεση με άλλα social media που έχασαν τη δύναμή τους και τελικά “εξαφανίστηκαν” με την πάροδο του χρόνου.

Όσο περνάνε τα χρόνια αρκετοί χρήστες έχουν επιστρέψει σε παλαιότερες αναρτήσεις τους και δεν πιστεύουν αυτά που είχαν γράψει στο προφίλ τους. Οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν αλλάζουν απόψεις με αποτέλεσμα όσα έχει ανεβάσει κάποιος στο παρελθόν να μην τον αντιπροσωπεύουν.

Πλέον το Facebook δίνει τη δυνατότητα διαγραφής ή απόκρυψης μαζικών posts από τα προφίλ των χρηστών. Με το νέο εργαλείο, που ονομάζεται “Manage Activity”, θα μπορούν οι χρήστες να αρχειοθετούν ή να διαγράφουν περιεχόμενο που δε θέλουν να είναι πλέον ορατό.

Τα διαγραμμένα posts θα μένουν στο καλάθι των αχρήστων για 30 ημερών, σε περίπτωση που οι χρήστες αλλάξουν γνώμη και έπειτα θα διαγραφεί μόνιμα. Η επεξεργασία μπορεί να γίνει μαζικά χωρίς να χρειάζεται να διαγράφονται ένα ένα τα posts.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.