Τραμπ: Γιατί ζητεί απολύσεις από κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι – ΦΩΤΟ

Τις… δημοκρατικές του αρετές φρόντισε να επιδείξει για πολλοστή φορά ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κάλεσε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο στις ΗΠΑ να απολύσει τους δημοσκόπους του γιατί τον εμφανίζουν να χάνει στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ από τον μεγάλο του αντίπαλο, Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ, λοιπόν, είναι στα χαρακώματα με το Fox News. Ασκεί κριτική στο κανάλι που διακρίνεται για τις συντηρητικές του απόψεις, διότι αντί να στηρίζει τον ίδιο και τους Ρεπουμπλικανούς, είναι δεκτικό και προς τις απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος. Και η αντιπαράθεση φαίνεται να “ανάβει”, έπειτα από την τελευταία δημοσκόπηση του καναλιού που τον εκνεύρισε, αφού τον εμφάνιζε να χάνει πανηγυρικά από τον Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα θύμισε ότι και το 2016 οι δημοσκοπήσεις τον εμφάνιζαν να χάνει από τη Χίλαρι Κλίντον, και προέτρεψε το Fox News να… απολύσει τους συγκεκριμένους συνεργάτες του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.