ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ: ΣΤΕΓΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ καταρρέει καταπλακώνοντας εργάτες στη Ρωσία [βίντεο]

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε  η στέγη ενός εργοστασίου στη Ρωσία προκαλώντας τον θάνατο τριών εργαζομένων και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων δώδεκα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τραγική στιγμή που η στέγη υποχωρεί εντελώς ξαφνικά παρασέρνοντας στο θάνατο τρεις εργάτες που έκαναν εκείνη την ώρα εργασίες επιδιόρθωσης πάνω της, ενώ τα μπάζα καταπλακώνουν όσους βρίσκονταν από κάτω.

Το δυστύχημα συνέβη σε εργοστάσιο της Tekhnogrupp LLC, που παράγει μονάδες ψύξης, στην πόλη Ντζερζίνσκι στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας.

«Σαν από θαύμα δεν σκοτώθηκαν περισσότεροι άνθρωποι», είπε αυτόπτης μάρτυς σε τοπικά ΜΜΕ. Από τους τραυματίες έξι μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ στους άλλους έξι παρασχέθηκαν επί τόπου οι Πρώτες Βοήθειες, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην περιοχή της ρωσικής πρωτεύουσας μετά την ολοκλήρωση της διάσωσης όσων εγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με μια θεωρία η στέγη υποχώρησε υπό το βάρος χιονιού που είχε συσσωρευτεί πάνω της, αλλά η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι κατέρρευσε υπό το βάρος των μονωτικών υλικών που είχαν μεταφέρει οι εργάτες.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.